fredag 1 oktober 2021

Brevet Hem v.40


Rektor Gun-Britt Kangas återgår tillfälligt i tjänst 1 oktober. Gäller året ut. 


På fritids/f-klass/rastverksamheten är Anne ledig torsd-fred, vikarier är Inger J, Ella L (tors)  och Annelie J (fre). 


Idrotten denna vecka går vi inomhus4-6:an har idrott inne även på måndag. Ombyte och handduk med för alla. Anne är resurs på idrotten på onsdagar och hjälper alla viombyte och dusch.  


Meänkieli-gruppen jobbar med temat skogen och skapar träd; Metässä oon puita. Läxa till fredag. 


Elevens val på tisdag för 3-5:an är idrottså kom ihåg inneidrottskläder, skor och handduk. 


Ang låneböcker fr biblioteket i Pajala: Någon har kontaktat oss om att de fått påminnelser på böcker som eleverna lånat i Pajala. Vi kunde ju ej lämna in eftersom vi ju ej fick åka till Pajala förra veckan. Annars är det ju tänkt så att de böcker som lånas där, också ska lämnas tillbaka under Pajala-dagarna, så att ni hemifrån inte ska behöva göra det. Biblioteket ber er kontakta dem om ni får påminnelser: bibliotek@pajala.se0978- 121 50, så förlänger de lånetiden. 


F-3 

I matematiken börjar 1-2:an jobba med kapitel 3 om addition och subtraktion3:an kommer att börja jobba med kap.2 om geometri. F-klassen övar på begrepp som –hitta lika,-bilda par, -hör ihop, och –storlek. 


4-6 

På onsdag är det prov om Hinduismen på SO’n, skriftligt för 5-6:an och muntligt för 4:orna 

Vi jobbar på med att påbörja Progress Tests i engelskan med fyrorna och färdigställa dem med 5-6:an. I NO fortsätter vi med elektricitet ett par veckor till. 

 

Trevlig  helg!      Anna, Elaine, Ida, Kajsa och Anne 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar