fredag 8 oktober 2021

Brev hem v. 41


Det blir ingen Pajala-dag nästa onsdag. Vi kommer att arbeta här på skolan istället. Vi ändrar dock inte tiderna utan busstider gäller enligt ordinarie Pajaladag, och lektionerna kommer att starta 07:10, som senast. F-2 kommer att ha idrott och vanliga lektioner med Elaine och Ida. 3-6:an kommer att ha ett idrottspass och resten slöjd-aktiviteter ( 3 lekt á ca 60-80 min) med Elaine. Bussarna hem avgår kl 13:10. 

V 43 planerar vi för ett föräldramöte, onsdagen den 27/10 kl 18.00. 

V 44 är det sedan dags för LÄSLOV och därefter påbörjar vi utvecklingssamtalen. 

Elevens val på tisdag för klass 3-5: Bild 

Idrotten på fredag är Badminton, medtag ombyte och handduk. 

 

F-3 

I NO jobbar 1-3 vidare med skogen och djuren som bor där. Vi har under veckan tränat extra på klockan, och det fortsätter vi med. F-1 jobbar med bokstäver, bokstavsljud och korta ord i Bokstavsboken. 1:orna fortsätter träna på att ljuda och läsa meningar. 

4-6 

På måndag blir det vaccinering för åk 6 (Covid) och HPV för åk 5. OBS! Ifylld samtyckesblankett måste medtagas. Hälsosamtalen för åk 4 är framflyttade. 

Denna vecka är det engelska-läxa från mån -tor. Vi påbörjar Chapter 4 med alla tre klasserna nu, Progress Testerna vi gjorde förra veckan gick bra. Jag ser att alla försöker göra sitt bästa, deltar glatt i det muntliga och försöker göra sig förstådda - BRA! Sista veckan med NO –elektricitet nu. Vi avslutar med en liten kunskapskontroll i par/grupp. 

Trevlig helg!  / Ida, Anna, Elaine, Anne och Kajsa 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar