fredag 16 oktober 2020

Brevet hem för v. 43

Skolsköterskan Jenny meddelar Förskoleklassen att det blivit fel datum – samma tider gäller men datumet är den 16/11.
Idrotten nästa vecka är INNE både onsdag och fredag.
Nu närmar sig LÄSLOVET, vecka 44. Som inspiration och ”uppvärmning” inför denna, så ska vi ha en ”STOR LÄSARDAG” på torsdag nästa vecka. Då kommer nästan hela dagen at handla om läsning på olika sätt, läsa själv, lyssna på andra, gå tipsrunda om läsning m m. Till denna dag får man, om man vill, ha med sig nåt gosedjur, kudde, filt etc, som kan vara mysigt att ligga och läsa med/på. Hoppas vi får en fin dag!
På fredag kommer Anna att arbeta med SBS och Elaine tar hand om 1-5 hela dagen. Då kommer mycket att handla om FN-dagen, som ju är den 24 oktober varje år.
Förhandsinfo: Efter lovet, v 45, kommer vi att köra igång med utvecklingssamtalen. Enligt rektorn ska dessa genomföras under vår arbetstid (dagtid). Vi kommer att skicka ut SMS med förslag på tider till er under v.44.
Vecka 44 är det sedan LÄSLOV för eleverna, vi lärare har 2 dagars ledighet.
F-2
Vi jobbar vidare i matte och svenska. I SO fortsätter vi med naturtyper i Sverige. I teknik fortsätter 1-3 med lite mer programmering.
3-5
Nästa vecka har, som jag tidigare meddelat, 4-5:orna Progress Tests i engelska. Vi startar lite lugnt på tisdag och färdigställer på onsdag. Öva gärna hemma på BINGEL eller i böckerna. Vi försöker jobba klart med kapitel 3 i matte för 3:orna. Nästa tema blir GEOMETRI, vilket vi smyger igång redan nästa vecka. För 4-5:an avslutar vi kemin denna vecka, efter det kommer det att bli teknik – lite programmering.
Ha en skön helg alla!
Elaine och Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar