torsdag 1 oktober 2020

Brev hem för v.41

Det var mycket nöjda elever efter tisdagens Futsal, eleverna fick också beröm av Paulina fr Fotbollsförbundet. Det blir ytterligare ett pass nu på tisdag den 6/10, glöm inte ombyte och duschgrejer! 

På onsdag är återigen Pajala-dag, avresa 07:10 från skolan. Denna gång är det tänkt att även F-2 åker med och badar, besöker biblioteket och sedan åker tillbaka till Tärendö för lunch och två lektioner innan avslut kl 12:30. (vi inväntar svar på vattenprov – om inget annat hörs så blir det BAD-resa för alla) 3-5:an har slöjd och bad som vanligt, Anne är med dem. Glöm inte badkläder! 

Idrotten på fredag är ute om vädret är bra, annars är vi inne. 

Jag, Elaine som är ny här på skolan vill gärna att ni föräldrar ska veta att alla eleverna här på skolan är helt fantastiska.. så omtänksamma och snälla mot varandra och alla andra, dessutom väldigt ambitiösa. Varje dag när jag åker hem känner jag stor glädje och tacksamhet över att få arbeta här med dem. (Anna – som kanske ibland är lite “hemmablind” håller med!) 

F-2 

F-klassen tränar vidare på sortering, siffror och antal. 

1-2:an jobbar med kapitlet om Geometri i matematiken. 

Läsläxa för 1-2:an måndag till onsdag. 

3-5 

Nu är vi igång med nya temat i matte för alla. Vi kör också intensivt med att traggla in multiplikationstabellerna- öva gärna hemma också!  
Påminner IGEN om läxdagar(det slarvas lite på en del håll.....) 
3:or Läsläxa Må-On (torsd Pajalaveckorna) Matte To-Fr.  
4-5:or Svenska eller Engelska Må-Torsd, Matte To-Fr. 

 

Ha en trevlig helg!   Anna och Elaine 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar