fredag 20 september 2019

Brevet Hem v39

Brev hem v. 39 

Nästa vecka på tisdag har vi besök av Skolinspektionen. De kommer att intervjua personal och elever samt göra lektionsbesök. Det är frivilligt för eleverna att delta vid intervjuerna, så ni kan gärna prata om det hemma, så bestämmer vi vilka som ska delta på måndag. De vill prata med både tjejer och killar. 
Denna tisdag faller Meän Kieli-lektionen bort, eftersom Ida sitter på möte med Skolinspektionen då. Däremot jobbar teater-gruppen som vanligt mellan 14.35-15.35. 
Ella är ledig hela veckan, Ida och Anna-Stina vikarierar. 
Idrotten nästa vecka är utomhus med ombyte och dusch.  
F-2:an 
På engelskan har 1-2:an börjat titta på Muzzy, nybörjarengelska.SO’n har vi börjat med geografi och titta på världsdelarna. På svenskan jobbar vi vidare individuellt med skriva och läsa. Ida har påbörjat bedömningarna i åk 1, och meddelar hem resultaten när alla är färdiga. Svenskaläxa ges ut på måndag och ska vara tillbaka på onsdag. 
3-5:an 
Det flyter på bra med det mesta. I matte blir 4-5:an klara med första kapitlet och vi startar upp nästa som handlar om Addition, Subtraktion och Räkning. För 3:an kommer nästa tema att handla om Geometri. I NO färdigställer vi Teknik med 4-5:an för att övergå till Biologi. 1-3:an fortsätter med Teknik ett tag till. Läxorna tycker jag att alla gör på ett bra sätt. Kom ihåg att om något är för svårt/oklart, så hoppa över det – vi går igenom det i skolan efteråt!SO’n fördjupas Europakunskaperna. 

Trevlig helg! /    Anna & Ida 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar