onsdag 11 september 2019

Brevet Hem v.38

Brevet hem för v. 38 

Trevlig Höst! 
Skoljoggen blev en trevlig eftermiddag, där eleverna fick saft och banan vid målgång. Springslanten till Clowner utan gränser gav 659,-, som vi är mycket tacksamma för. 
Tack för ett trevligt föräldramöte! Bara höra av er om ni har några fler funderingar till oss mentorer. Ella Lund är mentor förskoleklassen, Ida Jatko är mentor för åk 1-2 och Anna Malmestam är mentor för åk 3-5. 

På onsdag 18/9 är det Pajala-dag för 3-5:an, vilket innebär att alla skolskjutselever kommer in till skolan strax efter 7. SKOLDAGEN börjar 7:30 för F-2, de fixar frukost tillsammans med Ida. Skoldagen är slut 12:30 den dagen och skolskjutsen avgår 12:35. Anne åker som vanligt med 3-5:an till Pajala. 
Idrotten på fredag är utomhus. En idrottsplanering kommer under v.39 att delas ut och läggas ut på bloggen. Vi kommer att vara utomhus tom v.40. Onsdagen v.41 är första badet även för F-2 att åka till Pajala och sedan var tredje vecka fram till jul. 
  
Under vecka 38 kommer Anna vara bortrest måndag, Ella vikarierar, samt Ella vara bortrest torsdag-fredag.  

F-2: 
1-2:an kommer att ha läxor varannan vecka matematik och varannan vecka svenska. I Svenskan kommer vi att jobba med en läsebok och ha arbetsboken till uppföljning. Under de två kommande veckorna kommer Ida att genomföra bedömningsstöden i svenska med åk1; där bokstäver och lättare ord testas.  
Förskoleklassen hade önskemål om att få läxor, vilket Ella kommer att ge då och då. 

Fritids mobilen: 072-7039707 

Trevlig Helg! / Ida, Anna och Ella 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar