fredag 1 december 2023

Brev hem v.49


Nu är det inte många veckor kvar. Meddela oss om eleverna behöver låna utrustning till Lucia-tåget, så försöker vi ordna det. Om inget hörs från er så tar vi för givet att det är ordnat. Julfesten den 13/12 - om någon elev behöver skolskjuts på kvällen måste detta meddelas senast måndag den 11/12. 

Vi hör att elever i alla åldrar refererar till saker, ibland väldigt olämpliga, de ser och hör på Youtube. Har ni föräldrar koll på vad de gör på nätet? Vi pratar om detta i skolan, men det är viktigt att göra det hemma också. Ta diskussionen! 

Arbetet med "Bråka smartare" fortsätter denna torsdag. 

 

F-1 

Nu har äntligen våra nya bänkar och stolar till klassrummet kommit. Vad fint det blev! Idrott på tisdag och onsdag. Inga idrottskläder, men bra med idrottsskor. 

2-3 

Nu tar vi en paus från svenskaläxor. Fortsätter efter jullovet. De jobbar så flitigt på lektionerna. På NO/TK så jobbar vi tillsammans med 1:an att göra en Tomteby. Det klipps, klistras och målas för fullt 😊 Idrott på tisdag och onsdag. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. 

4-6 
NP muntlig matte för sexorna på tisdag kl 09:40. Endast matte-läxa i veckan. Vi jobbar med Miljö och hållbar utveckling i NO, resterande tid fram till jul. Anna är ledig onsd-fred nästa vecka. Ida K vik på onsd-torsd och Jenny A vik på fred.  
På onsdag är det kort dag för 4:an, HKK för 5-6:an.  
Ta med ev rekvisita till pjäsen senast på måndag! Idrott på måndag (basket), onsdag (cirkelträning), torsdag (handboll). Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. 

 

Trevlig första adventshelg till er alla! 

 

// Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar