fredag 24 november 2023

Brev hem v.48


På onsdag är det Pajala-dag för 4-6 med två pass slöjd. Alla skolskjutsar kommer in till 7:40 den dagen. 

F-1 

I svenskan jobbar vi på, träna gärna hemma också på bokstäverna. I matematik jobbar 1:an med talkamrater, addition och subtraktion. F klassen jobbar med antalet 6-10 bland annat. 

2-3 

I 2-3:an rullar allt på som det ska. I svenskan jobbar vi på i våra läroböcker. NOtiden kommer vi nu att köra lite teknik istället. Idrott på tisdag och onsdag. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. 

4-6 

Många borta idag, de får göra matteprovet på måndag istället. Nästa veckas tisdag börjar vi med nytt tema i matematik: Tid och statistik för åk 4-5 och Samband, uttryck och ekvationer för åk 6. Kom ihåg att det finns bra instruktionsfilmer till alla delkapitel på nätet, www.matematikabg.seI engelska jobbar vi på med Chapter 6 och RoundUp, förhoppningsvis hinner vi med Progress Test 2 innan jullovet. 
Endast matte-läxor de sista veckorna innan jul - eleverna får öva på sina repliker till julpjäsen "övrig tid". 

I SO har vi nu haft lite samhällskunskap. Lagar och regler. Och nu återstående av tiden fram till jullovet kommer vi att ha lite religion och påminna oss om varför vi firar jul. 

Denna vecka genomför vi muntliga svenska NP för åk 6, intro på måndag, förberedelse av presentation på tisdag och presentation och samtal på torsdag. Idrott på onsdag (stationsträning) och på torsdag (innebandy). Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. 

 

Trevlig helg till er alla! / Personalen 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar