fredag 17 november 2023

Brevet hem v. 47


Eftersom badhuset fortfarande är stängt nästa vecka så blir det bara 4-6:an som åker till Pajala på onsdag och har ett pass slöjd och ev idrott (mer info om det senare). Victoria, Kristoffer och Albin åker med. Avresa 7:40 från skolan. Övriga skolskjutselever kommer också in till den tiden. 

På torsdag är det dags för "Bråka smartare" tillsammans med Elevhälsan igen. Samma dag får åk 5 sina vaccinationer. 

F-1 

Vi jobbar vidare med våra bokstäver. 1:an får läxa varje måndag och ska in på fredagar. Hjälp gärna eleverna att komma ihåg att sätta läxan i väskan.  

2-3 

Vi fortsätter med utvecklingssamtalen. På svenskan skriver vi mycket nu, träna gärna hemma också, som att skriva handlingslappar, kom ihåglappar m.m. På NO´n så ska vi redovisa våra arbeten om våra rovdjur. På tisdag har vi teori på idrotten. Inga idrottskläder behövs.  

4-6 

På tisdag avslutar vi fysiktemat Krafter med ett "par-prov", d v s eleverna får arbeta i par som jag slumpar fram. De har fått materialet redan på onsdag för att de skulle kunna börja öva lite redan då.  
Endast engelska-läxa till Chapter 6 nästa vecka. Matteprov på fredag, men det övar vi till tillräckligt i skolan. OM någon vill så finns ju alltid BINGEL att jobba med hemma också. 
För sexorna startar vi de muntliga NP med engelskan på tisdag kl 9:40, direkt efter första rasten. måndag (fotboll) och torsdag (cirkelträning) är det idrott inne. Inneidrottskläder, skor och handduk ska finnas med.  

Trevlig november-helg till er alla! /Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar