fredag 27 oktober 2023

Brevet hem v 45


Läslovet är redan här! Eleverna får hem ett läsbingo för att inspirera till läsning. De yngre kan någon läsa högt för. Ett annat tips är att lyssna på böcker, på urplay finns t ex "Döden på ishavet" för åk 4-6, "Monstret Frank", "Sägner från Sapmi" för F-3. 

Vi pedagoger kommer att jobba med att skriva omdömen under v 44, så från v.45 och framåt så kommer ni att få inbjudan till utvecklingssamtal. 

På onsdag är det Pajala-dag för 4-6 med två pass slöjd. Alla skolskjutsar kommer in till 7:40 den dagen. 

Som det ser ut nu kommer den nya lekparken på skolgården att vara färdigställd efter lovet. Vi kommer då att börja använda den ordinarie ingången till skolan igen. 

F-1  

Vi jobbar vidare med matematik och svenska. 1:an har So och No tillsammans med klass 2 och 3. Idrott på tisdag och onsdag. Inga idrottskläder behövs ännu denna termin. Bra med inneidrottsskor. 

2-3 

I matematik jobbar vi nu med uppställningar, multiplikation och division. Idrotten är på tisdag och onsdag. Idrottskläder, skor och handduk ska finnas med. 

4-6 

Vi kommer att fortsätta jobba med Krafter i NO under v 44 iallafall. I matte gäller fortfarande kap 2, vi gör Diagnos 2 senast v 45, tränar, repeterar och utvecklar under v 46 för att avsluta med prov på Kap 1 och 2 vecka 47. För sexorna kommer även det muntliga NP att genomföras innan v.49s slut. I engelska jobbar vi på med Chapter 4, 5 och 6. Läxa i engelska Chapter 5 blir det v.44, samt matte-läxor i boken eller som övningsblad. Idrotten är på måndag (flaggan), onsdag (redskapsgymnastik), och torsdag (innebandy). Idrottskläder, skor och handduk ska självklart finnas med. 

Trevlig helg och ha ett fint läslov! / Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar