fredag 13 oktober 2023

Brev hem v 42


Nästa vecka är det TIDNINGSVECKA och vi kommer att ha tillgång till dagstidningar varje vardag, och har då möjlighet att arbeta med dessa i flera olika ämnen. 

OBS! Från Fritids: Fritidstelefonen är nu i funktion igen, 072-7039707. Vilka barn behöver fritids v. 44? Meddela per SMS senast fred 20/10, dagar och tider. 

F-1 I svenska jobbar vi på med våra bokstäver. Vi ljudar ord och 1:orna läser texter. Idrott tisdag och onsdag. Inga idrottskläder behövs, men bra med inneidrottsskor. 

2-3 I svenska jobbar vi med berättande texter, eleverna utarbetar en egen text efter en mall. NO´n börjar vi med nytt område. Vatten och miljö är vi nu färdiga med. Idrott tisdag och onsdag. Inneidrottskläder, skor och handduk ska finnas med. 

4-6 

Vi påbörjar ch 4 i engelska i samtliga klasser, läxa i engelska från måndag till fredag. 

I kemi ska vi ha ett litet prov om temat Blandningar på torsdag 20/10. Eleverna får ett papper med vad de kan öva på, på måndag.  

Vasatiden är nu avslutad och SOtimmarna fram till lovet kommer att innehålla kortare områden om FN, mänskliga rättigheter, och ett spännande material från polisen om brott och straff. 

HKK´n kommer vi att ha en teoridel denna vecka. Idrott måndag (teori -behövs inga idrottskläder), onsdag (tabata), torsdag (pingis). Onsdag och torsdag ska inneidrottskläder, skor och handduk finnas med. 

4:orna slutar redan 12:30 på onsdag då 5-6 har HKK. På fredag är Anna borta från 9:40 – Margareta vikarierar resten av dagen. 

 

Trevlig helg till er alla! 

Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar