fredag 11 februari 2022

Brev hem v. 7

Nästa vecka är det “Vänliga veckan”, vilket kanske kommer att märkas lite i våra aktiviteter på skolan. Kan ju vara kul att köra detta hemma också! Varje morgon kommer det att finnas ett UPPDRAG uppsatt på ytterdörren - läs det och genomför under dagen. Vi samlar också till 100 vänliga handlingar i varje klass.  

Idrotten denna vecka Lekar på onsdag och Bordtennis på fredag. Elevens val denna vecka är idrott.  

 

F-3 

Den senaste tiden har det bland de yngre eleverna förekommit en del ‘lekar och sånger som är tagna ur spelet Squid game (baserat på tv-serie med 16-årsgräns). Spelet innehåller våld, mord mm. och lekarna blir därefter. Detta accepterar vi inte på skolan. Prata med era barn hemma och återkoppla gärna till oss på skolan. 

På svenskan jobbar 3:orna klart med sina faktatexter och redovisar för en kamrat. 2:orna arbetar med tidningsartiklar och redovisar deras intervju för en kamrat.  

 

4-6 

Förra veckan föll svenskaläxan bort, p g a att sexorna genomförde fyra NP i svenska, så vi tar dem denna vecka istället - alltså från måndag till torsdag!  
Vi har en kunskapstest i biologi, Polarområden, på torsdag morgon, 17/2 - eleverna får hem ett papper med vad de kan träna på.  
Traggla på med multiplikationstabellerna – de är viktiga! 

SO’n startar vi upp ett nytt arbetsområde i Religionskunskap om Judendomen och Gamla Testamentet. 

 

Trevlig helg till er alla! 

Ida, Anna, Elaine, Ella, Kajsa och Anne 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar