måndag 29 januari 2024

Sista Brevet Hem på papper och blogg!


Från och med nästa vecka så finns Brevet Hem endast på SchoolSoft, så ni som ej hittat dit ännu - nu är det dags! (Vi ser att inte alla ännu läst dem där......) 
Allt flyter inte på riktigt ännu vad gäller frånvaro-/närvaro, om ni upptäcker felaktigheter så meddela oss så försöker vi fixa detta. 

På onsdag är det Pajaladag för 4-6 igen, alla skolskjutsar kommer in till 7:40. 

 

F-1 

1:orna har svenskaläxa från måndag till fredag. Hjälp gärna till så att läxan kommer in på fredagar. Idrott på tisdag och onsdag. Inga idrottskläder behövs, men bra med inneidrottsskor. 

2-3 

Läxdag i svenska är måndag, sedan så ska läxan tillbaka på fredag. Idrott inne på tisdag och onsdag. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. Matteläxa måndag-tisdag.  

4-6 

Dubbel slöjd i Pajala på onsdag. P g a mycket frånvaro bland eleverna så är vi inte riktigt i fas vad gäller matteplaneringen, tanken var att vi skulle börjat på Kap 4 med fyrfemman på måndag, men det får vi skjuta lite på. För en del blir det läxa i boken från måndag till tisdag, för att jobba ikapp lite. Engelskaläxa från måndag till fredag, Chapter 9 för fyrorna och Chapter 8 för femmorna. Sexorna får annat i läxa. Idrott måndag (bollspel), onsdag (redskap), torsdag (stationsträning). Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. 

 

 

Trevlig helg!     /Personalen 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar