fredag 20 maj 2022

Brevet hem v 21-22


Nästa vecka är det en kort vecka, p g a Kristi Himmelsfärds dag, då vi är lediga på torsdag och även klämfredagen. 

Elevens val på tisdag för 3-5 är idrott inne. 

onsdag 25/5 är det dags för vår Gällivare-resa. Vi åker iväg från skolan så fort skolskjutsarna hunnit in. Väl på plats i Gällivare blir det besök på muséet, sedan lunch på Sjöparksskolan och som avslutning blir det bad på badhuset. Hemkomst till skolan ca 14:30. Viktigt att komma ihåg att ta med sig badkläder och ett glatt humör! 
F-3 

Ingen läxa i svenska för 2-3:an. Vi har något kapitel kvar som vi vill läsa innan sommarlovet, men vi hinner! 1:an har läsläxa måndag-tisdag. 1-3:an kommer troligtvis att ha matteläxor för att hinna göra klart.  

4-6 

SO’n jobbar vi med historia fram till lovet. Elever som har kvar arbeten från tidigare arbetsområden (historia och samhälls) har dessa i läxa till v.22 fredag. Vi jobbar på med att färdigställa saker. PT i engelska ska göras och nytt kapitel påbörjas. Läxor kan bli att göra klart uppgifter av olika slag. 

V 22 

Idrotten för 4-6 på måndag är UTE; Brännboll och på fredag för 1-6 är det UTE; Fotboll. Ombyte och dusch gäller för alla elever. 
E-valet för 3-5:an är bild på tisdag. 

På tisdag förmiddag 31/5 så kommer nästa års F-klass på besök till F-2:an, nästa års 4:or är hos 4-6:an de tiderna. 

På onsdag är det Pajala-dag, sista innan lovet. Ida åker med F-2 till badet, är på biblioteket och kommer sedan tillbaka till skolan för lunch och lektioner. Skoldagen slutar 13,00. 4-6:an åker med Elaine och har slöjd och bad. 

F-3 

2-3:orna har läsläxa i svenska mån-tors. 1:an har läsläxa måndag-onsdag. 

4-6 

Vi jobbar på med allt möjligt! Matteprov på kapitel 3, 4 och 5 torsdagen den 2 juni. Läxor kan bli att göra klart uppgifter av olika slag. 

OBS! Fredagen den 10 juni är det ju avslutning kl 8- ca 10. Alla bjuds på fika och det vore bra för oss att veta hur många (förutom eleverna såklart) som kommer att delta. Kan ni meddela antalet/familj till mentor senast 31/5. Tack! 

Trevlig helg nu och även Kristi Himmelsfärdshelgen!    /Personalen 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar