fredag 17 december 2021

Brevet Hem v.51


Då var det dags för årets sista ‘Brevet Hem’. Det blev en trevlig Lucia/Julfest igår - vilka duktiga barn ni har! Tack för att ni kom! 

På måndag morgon kommer vår nya rektor Göran Lahti på besök till oss. Han kommer att träffa personal och elever. 

På tisdag efter lunch kommer vi att ha julmys på skolan med alla klasser, F-6. Vi kommer att titta film, spela pling-plong och smaska popcorn. Skoldagen slutar 14.30 för alla. 

På onsdag är det Pajala-dag. Bussen från skolan avgår 7.10. Ida åker med F-2 till badhuset och biblioteket. Komihåg att ta med böcker som eleverna lånat under hösten. Skoldagen slutar 13.00 i Tärendö och skoltaxin går hem 13.05. Elaine och Kajsa åker med 3-6 till slöjd, bad och biblioteksbesök, hem 16.30 

Från torsdag tar vi ett välbehövligt jullov. Vi hoppas på massor av samvaro och utelek för barnen. Tisdagen den 11 januari drar vårterminen igång igen.  

Under vårterminen kommer Ella att vikariera på en del av Idas tjänst (halva mån och hela tis), då Ida är föräldraledig 25%. 

 

4-6 

På måndag är det idrott. Cheerleading-förbundet kommer hit och håller i en lektion med eleverna. Ombyte och handduk tas med. Både matteprovet och Biologiprovet gick bra för alla – roligt! Det som är klart i Progress testerna i engelska ser också bra ut (någon har ej gjort alla delar än) 

 

God Jul & Gott Nytt År!  
Vi ses igen tisdagen den 11 januari kl 08.00. 

 Önskar Ida, Anna, Elaine, Anne och Kajsa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar