fredag 10 december 2021

Brevet Hem v.50


Vi vill tacka affären i Kainulasjärvi för sponsringen av julmust till vårt julbord, som Birgitta bjöd på idag. Jättegott! 

Ida är ledig fredag 17/12. Vikarierar gör Ella. Idrott denna vecka är onsdag: hinderbana och fredag: tomtesmyg. 

På torsdag är ALLA eleverna lediga på dagen, men börjar kl 17:45 på kvällen. (Fritids är öppet)  VÄLKOMNA till vår LUCIA- och julfest! Husmödrarna sponsrar med lussekatter och PRO med pepparkakor – tack för det. Vi är tacksamma om några föräldrar kan ställa upp och hjälpa till efteråt med avdukning och lyft av möbler! Kom ihåg att ALLA måste vara symptomfria! 

På elevens val med 3-5 har vi denna vecka bild. 

F-3 

På måndag 13 dec. ska frivilliga från F-3 lussa på Rönngården tillsammans med AnneSe över kläder och komihåg att ta med till på måndag morgon. Övriga har lektioner med Elaine. På svenskan är det sista kapitle2-3:an läser innan jullovet, kapitel 13 i läxa. Ingen läxa v.51. 

Ni som kommer på julfesten, kolla gärna igenom ert barns klädhylla och kvarglömt och ta med hem innan jullovetDet finns en del kläder och skor liggandes  F-3’s klädbänk. 

 
4-6 

Kolla att alla har rätt utrustning till både Lucia och julpjäs, pjäskläder tas med SENAST tisdag och Luciakläder till torsdag. OBS! På tisdag går 4:an ända till kl 14:30 eftersom vi kör Genrep på pjäsen då. 

På SO’n arbetar vi vidare med häxjakten under 1600-talets Sverige. 6:orna gör denna vecka klart sitt egna arbete och lämnar in. Måndagens idrott kastar vi om med SO’n v.51, då vi 20/12 får besök från Cheerleading Förbundet som håller i en lektion. Jättespännande! Så idrott mån v.51, inte v.50.  

Vi har matteprov på onsdag 15/12, det handlar om kap 3-5. Eleverna får med sig en lapp med vad de kan öva på till det. Inga andra läxor än det. Under veckan gör vi också Progress Test i engelska samt övar inför julfest. Sen tar vi nya tag efter jullovet! 

 

 

Trevlig helg till er alla!    /Ida, Elaine, Anne, Anna och Kajsa 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar