måndag 7 september 2020

Brev hem för v.37


Vilket förkylningsutbrott vi haft – 2 elever närvarande på skolan och samma situation på förskolan. Verkar ju dock som att det endast är en “vanlig” förkylning, enligt de som testat sig och fått provsvar.  

Glöm  inte att ni måste rapportera frånvaro på Skola24 för varje dag ert barn är borta! 

Ni som har skolskjutselever – det är önskvärt att ni meddelar chauffören (samtal eller SMS) om ert barn inte behöver skjuts, så att de inte behöver stå och vänta i onödan. Tel nr till Andreas Sundström 072-2233890 (Kainulasjärvi-Niva-Laitamaa-Koivuniemi-NiemenrovaRolf 070-2154106/ Ove Svanlöv070-3958299 (Anttis) 

Vi har börjat använda ett nytt testverktyg, Legilexi, som ska vara en hjälp för oss att kunna följa elevernas läsutveckling ända från Förskoleklass. Vi ska under ett antal veckor försöka hinna genomföra detta test på alla eleverna, för att sedan kunna analysera resultaten och planera vår vidare undervisning. Test kommer framöver att göras tre ggr/läsår. 

På måndag får vi besök av en “gammal” elev, Kristoffer Sundström, som kommer och berättar lite om sin väg i livet, som en inspiration för eleverna att kanske läsa vidare. 

F-2 

Denna vecka har vi inte kommit igång på riktigt eftersom bara en elev i klassen varit  skolan. Förhoppningsvis har övriga tillfrisknat nästa vecka så vi kan köra igång på allvar. 

 

 

3-5 

Som veckan varit så har vi ju ej kommit igång på riktigt med de olika ämnena. Nästa vecka hoppas vi på att alla är friska, då vi kommer att “köra hårt”! 

 

Trevlig helg!                                                              / Elaine och Anna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar