fredag 9 juni 2023

Läsårets sista brev hem!

 Läsårets sista brev hem! 

Då var det alldeles strax dags för sommarlov. Först ska vi dock hinna lite till... 
Nästa vecka är alla elever på plats måndag, en stund på tisdag, hela torsdag och fredag. Kulturskoleleverna kör föreställningar på tisdag och onsdag i Pajala. På tisdag åker de kl 10:15 från skolan i bokad buss. 

ONSDAG åker ALLA in till Pajala med samma buss, avgång 7:40 från skolan, Anttis-eleverna kan kliva på i Anttis. De elever som ej är med i Kulturskolan besöker biblioteket på morgonen, innan vi får se föreställningen "En Kul Tur", klockan 9. Det ska bli så spännande! Hemfärd 10:30 för oss som är publik. Efter lunch kommer vi att städa skolans ytterområden tillsammans. Ingen idrott på onsdag alltså! 

Under veckan kommer vi att avsluta arbeten, städa och tömma bänkar etc, så det är bra om eleverna har med sig väskor varje dag. 

2-3 

Nu så jobbar vi ihop de sista dagarna. Det är bra om eleverna har med en extra påse för att under veckan ta hem det som vi jobbat med under året. 

Jag ska också passa på att Tacka för min tid här på Tärendö skola. Det har varit så roligt att lära känna Era barn och det har varit en lärorik tid hos Er i Tärendö. Till hösten återgår jag till mitt fritidsjobb i Sattajärvi. 

Önskar Er alla en riktigt fin sommar / Susanne 

4-6 

Idrotten på måndag är ute, ombyte och dusch. 

 

På fredag inbjuds ni alla till SKOLAVSLUTNING i matsalen kl 8.00. Ni bjuds på lite sång och musik, allsång och fika. VÄLKOMNA! 

Höstterminen startar igen måndagen den 21/8 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar