fredag 5 maj 2023

Brev hem v 19

 Brevet hem v.19 

Nästa veckas onsdag är det Pajala-dag för alla i F-6.  
F-2 Avresa 7:30.  Anttisbarnen vid hållplatsen ca 7:45.  Bad och bibliotek. Hemresa 10:20. Lektioner fram till 13: 15 för samtliga. Därefter bussväntan till 14:20. 
3-6 Avresa 7:30. Anttisbarnen vid busshållplatsen ca 7:45. Eleverna har endast slöjd denna vecka. Inget bad alltså. Hemresa 11:20. Lunchen äts i Tärendö. Matte och idrott i Tärendö. Skoldagen slutar 14:15.  

4-6:an har idrott inne på måndag. Elevens val för 3-5:an på tisdag är bild. På fredag har hela F-6 idrott inne. 

Förhandsinfo: Det planeras för ett föräldramöte v.21, tisdagen den 23/5 kl 17:30 - ca 19:15 - rektor deltar, samt Maria Danielsson digitalt om läsningens betydelse. 


F-1 Vi tränar extra på läsning, läsförståelse och ordbyggnad. Lär oss om våren i naturen och hos djuren. 


2-3 Har en alldeles vanlig vecka. Vi jobbar i NO´n med rymden och solsystemet. Engelskan fortsätter vi att “Meka med engelska” Läxa från måndag till fredag. 3:orna gör klart NA-proven i svenska och fortsätter med matematiken. Matematiken och svenskan jobbar vi på med våra kapitel. 


4-6 Nu är alla NP för 6:an gjorda och bedömda. Anna kommer att sammanställa och sedan genomföra samtal med eleverna om resultaten i alla tre ämnena. I övrigt jobbar vi på framåt i alla ämnen.NOn färdigställer vi ett kort tema om naturtypen öken. I matten bör vi bli klara med kapitel 4 denna vecka. Engelskaläxa denna vecka från måndag till fredag.  


Fritids Vi hade stora finalen i Let`s dance på fritids i torsdags. Det var 4 dans grupper som ställde upp och de var så duktiga. Vi bjöd även in fsk hjortronet för att se finalen. Det var jätte uppskattat utav alla barn och elever och pedagoger. Tyvärr så blev det inte någon filminspelning, för det var någon som råkade komma åt inspelnings knappen på I-paden. :( 
Jag, Anne, kommer att vara på Kommunal utbildning i Luleå mån, tisdag vikarie: Margareta. Ons-fredag har jag EA dagar vikarie: ? Det är inte helt klart ännu. 
Vi kommer att vara ute mycket för de har lovat bra väder. 


Trevlig helg till er alla!  /Personalen 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar