torsdag 6 april 2023

Brev för v 16

 Då var det dags för påsklov! 

I tisdags arbetade eleverna i åldersblandade grupper med att ta fram idéer till hur skolgården ska förnyas/förbättras. Det var nöjda elever efteråt, vi får dock färdigställa detta efter påsk, då alla ej hann riktigt klart.  

Vecka 16 är vi tillbaka på skolan igen. Då är det Pajala-dag på onsdag för alla i F-6.  
F-2 Avresa 7:30.  Anttisbarnen vid hållplatsen ca 7:45.  Bad och bibliotek. Hemresa 10:20. Lektioner fram till 13: 15 för samtliga. Därefter bussväntan till 14:20. 
3-6 Avresa 7:30. Anttisbarnen vid busshållplatsen ca 7:45. Eleverna har endast slöjd denna vecka. Inget bad alltså. Hemresa 11:20. Lunchen äts i Tärendö. Matte och idrott (inne) i Tärendö. Skoldagen slutar 14:15.  

Elevens val för 3-5:an på tisdag är idrott inne. Fredagens idrott för F-6 är inneidrott.  

F-1  

I svenskan tränar vi vidare på att ljuda ihop bokstäver till ord, och ord till meningar. De som hunnit längre tränar på läsning och läsförståelse. 

2-3 

3:orna fortsätter med sina nationella prov, vi gör klart svenskan och sedan fortsätter vi med matematiken. Vi kommer att i NO´n börja lära oss om rymden. Spännande ! 2:orna har börjat på en ny matematikbok och det är också lite spännande. Första kapitlet handlar om koordinater, hälften & dubbelt och om vinklar. 

4-6 

Vecka 16 blir det "PRAO-vecka". Sexorna är på PRAO må-ti. 4-5:an enligt följande: . Elias och Elvin Ti. Ewald och Wilhelm  To. Jon och Emil. Vecka 17 Leo, Ti Hilma. 

Anna kommer att vara borta tisdag-onsdag, Margareta vikarierar på tisdag och onsdagsmatten tar Susanne hand om.  
Vi har färdigställt ett kort kemi-tema om vatten denna vecka. Efter påsk blir det ytterligare ett kort tema om Värme och Kyla. I matte påbörjar vi nytt kapitel om ENHETER efter påsk. 

 

GLAD PÅSK till er alla! /Personalen  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar