fredag 17 februari 2023

Brev hem v 8


Rektor påminner er VH om att svara på Skolenkäten senast 24/2! Viktigt! 

På tisdag är det Fettisdag och vi planerar för en halv friluftsdag. Efter lunch promenerar vi iväg till Heinonen-backen för att i ett par timmar umgås och åka madrass, pulka, stjärtlapp som vi tar med oss från skolan. Vi avslutar med fika på skolan innan bussarna avgår 14:15. 

Elevens val för 3-5 på tisdag är idrott inne. Idrotten för 4-6:an på onsdag är inne. På fredag åker alla skidor på idrotten. 

Nästa veckas onsdag är det Pajala-dag för alla i F-6.  
F-2 Avresa 7:30.  Anttisbarnen vid hållplatsen ca 7:45.  Bad och bibliotek. Hemresa 10:20. Lektioner fram till 13: 15 för samtliga. Därefter bussväntan till 14:20. 

3-6 Avresa 7:30. Anttisbarnen vid busshållplatsen ca 7:45. Eleverna har endast slöjd denna vecka. Inget bad alltså. Hemresa 11:20. Lunchen äts i Tärendö. Matte och idrott i Tärendö. Skoldagen slutar 14:15. 

 

 

2-3:ans vecka fortsätter med arbeten vi påbörjat. I svenska skriver vi, i veckan har det blivit dikter. Matematiken för 2:an, Vi börjar med kap 6 i matteboken, delningsdivision. 3:orna fortsätter att öva inför nationella proven. 

4-6 

Anna är på RegTek-utbildning onsd - torsd. Krister vikarierar på matten på onsdag och Margareta kommer på torsdag.  
I svenska ska vi arbeta med tema Dikter och poesi, läxan från måndag till fredag denna vecka handlar också om detta. 
I matte är det önskvärt att ni föräldrar i åk 4 hemma också hjälper till att traggla in multiplikationstabellerna - peppa eleverna att t ex jobba på multiplikationstabellen.se! Det räcker inte med det vi hinner öva i skolan, för att det ska "fastna" ordentligt. 

Trevlig helg! /Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar