fredag 11 november 2022

Brevet hem v. 46


Få se om snön nu blir kvar.... 
Vi är nu igång med utvecklingssamtalen, det tar några veckor innan alla är genomförda.  

Alla elever har i veckan fått fylla i en enkät inför vårt Likabehandlingsarbete, svaren ska vi sedan analysera och se var vi behöver hitta förbättringar. 

Idrott inne onsdag och fredag för alla. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk. Elevens val för 3-5 på tisdag är idrott. 

F-1 

Under veckan som varit har vi i matematiken börjat jobba med geometri. I svenskan jobbar vi vidare med bokstäverna. 1:orna tränar läsning och sförståelse, och har som vanligt läsläxa måndag-tisdag. 

2-3 

Matten har handlat om att öva på klockan. Den analoga för tvåorna och även den digitala för treorna. Öva gärna hemma också. I no gjorde vi ett spännande experiment. Barnen blev sugna på att testa hemma också..... Be dem berätta :) 

 

4-6 

Eleverna efterlyste läxa i svenska förra veckan ; ) Nä, skämt åsido, det blev ingen läxa då jag inte hunnit förbereda den. Denna vecka kommer det en i svenska, från måndag till torsdag. Vi har jobbat på med de svenska uppfinnarna samt redovisningar, Progress Test i engelska och fortsatt med Geometri i matten.  

 

FRITIDS 

Märk gärna barnens vantar/handskar. Vi pysslar en hel del när vi inte är ute. 

Trevlig helg till er alla! /Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar