fredag 21 januari 2022

Brevet Hem v.4

Idrottsplaneringen för våren ligger nu ute på bloggen. Idrotten denna vecka är skridskor. Det är många som behöver låna skridskor och det vi har på skolan räcker inte riktigt till – finns det några urvuxna par hemma som ni kanske kan låna ut eller skänka till skolan? Från storlek 3542. 

Elevens val denna vecka är bild. 

Sportlovet är som vanligt hela vecka 10, dessutom är eleverna lediga fredagen innan, den 4 mars. Påsklovet är innan påsk, vecka 15 plus måndag 18/4. 

F-3:an 

Nu har vi kört igång med läsläxa för 1:orna, måndag-onsdag. Eleven ska läsa högt för en vuxen, gärna två gånger. F-1 jobbar vidare med bokstäverna, bokstavsljuden, att träna på att läsa och förstå texter. På matematiken använder vi oss vissa lektioner av affären som vi byggt upp på fritids. Vi kommer inte att ha någon musik denna vecka, eftersom Marika kommer att vara borta. Det blir därför dubbel musiklektion v.5. 

4-6:an 

Denna veckas torsdag har 4-6:an haft dubbellektion i musik eftersom Marika blir borta nästa torsdag. Då jobbar vi med annat istället. Vi ska färdigställa arbetet i teknik denna vecka.  
Denna vecka blir det läxa i svenska från tisdag till torsdag. Den handlar om läsning och läsförståelse. Sexorna fortsätter att öva till NP på olika sätt.  
Vecka 6, på tisdag och torsdag är det dags för “de riktiga” NP i svenska.  

 

Trevlig helg! / Anna, Elaine, Ida, Kajsa och Anne 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar