fredag 28 augusti 2020

 Brev hem för v.36 

Då var läsåret igång! Vår utflykt till Holmen blev lyckad, vi hade tur med vädret. Under veckan har vi försökt göra små aktiviteter i blandade grupper, så att eleverna får en möjlighet att lära känna varandra.  







När det gäller idrotten på onsdagar (F-5) och på fredagar (1-5ska eleverna ha med sig uteidrottskläder, skor och handduk.  

Skola24 verkar inte vara i funktion än, så tills vidare kan ni  sjukanmäla till Anna eller Elaine, eller till Skolans telefon 070-2205342. 

F-2 

Det har varit en bra första skolvecka. De nya eleverna i F-klassen har blivit väl mottagna av klass 1 och 2. Vi har bland annat börjat jobba med klockan. 

 

3-5 

Det hade blivit en rejäl schemamiss med slöjden i Pajala i onsdags, så eleverna fick lite extra utevistelse med Anne istället. De hade också ett pass med Elevhälsan och Sattajärvis 4:or, som de har slöjden tillsammans med. Detta för att bli lite mer bekanta med varandra.  
Vi har inte riktigt kommit igång med de vanliga ämnena än, men nästa vecka så ska vi köra “på riktigt”. Läxor har jag tänkt att vi varje vecka ska ha i matte, samt svenska för 3:an och antingen svenska eller engelska för 4-5:an.  

Kulturskolans musik startar på torsdag, för de elever som fått plats (tyvärr inte alla som önskat detta läsår) 


Kom ihåg: Hör av er till oss om ni undrar över något! 

 

Ha en trevlig helg!                                /Elaine och Anna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar