fredag 8 maj 2020

Brevet hem för v.20


Som ni vet så är Ida nu sjukskriven resten av terminen. Ella har tagit på sig vikariatet och är då mentor för F-2, hennes telefonnummer är 073-0945455. 
På torsdag 14/5 kommer musikgrupperna, F-2 och 3-5, att visa upp sina teatrar för varandra och för förskolan. VIKTIGT! Tänk på att ha med sig de grejer som behövs. 
Skolavslutningen den 12/6 kommer inte att kunna genomföras på traditionellt sätt. Vi har ännu inte beslutat vad elever och personal kommer att göra. Idag, torsdag, ska eleverna få “brainstorma och sedan får vi, utifrån de förslagen, se vad vi kan hitta på. 
Idrotten är ute både onsdag och fredag nästa vecka. Ombyte och dusch. Ombyte gäller alla, det är ju en del i ämnet Idrott och Hälsa. 
F-2 
Vi fortsätter att arbeta efter Idas grovplanering i SO och svenska resten av terminen. I SO har vi avslutat religionen och börjar med Barnkonventionen.  I svenska satsar vi på att läsa mycket, för oss själv och för varandra. I matten avslutar vi kap 3. Läxa denna vecka är matte. I NO färdigställer vi arbetet om Havet. 
3-5 
På onsdag e.m. är Anna på SBS-möte i Pajala. Anna-Stina vikarierar. Nästa vecka börjar 4-5:an med nytt tema i matematik: Statistik – tabeller, diagram och medelvärde. (Prov som avslutar kap 3-5 kommer att göras i slutet av v.22 eller början av v.23) Strax är det dags för 3:orna också att börja jobba med Statistik. I SO fortsätter vi med yrken på olika sätt. I NO färdigställer vi arbetet om Havet. 

Trevlig helg!  /Ella och Anna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar