fredag 6 december 2019

Brev hem för v. 50


Nästa vecka är det då dags för Lucia- och julfest. Alla är hjärtligt välkomna till matsalen TORSDAG 12/12 kl 18:30! Ni bjuds på Lucia-tåg, sång och musik, utställningar, teater och fika. Som vanligt sponsras vi av Husmödrarna med lussekatter och PRO står för pepparkakorna – TACK för det! OM någon elev behöver SKOLSKJUTS den kvällen så måste ni meddela oss det SENAST på måndag 9/12. Eleverna bör var på plats ca 18:15. 
På FREDAG 13/12 är alla komplediga från skolan. Inga skolskjutsar avgår. Fritids är öppet, Ella jobbar (Ni har väl meddelat om ert barn ska vara där den dagen? Viktigt så att det funkar med frukostar och lunch.) 
Idrotten på onsdag är Kondition. 
Eleverna har fått 2 reflexband och en folder om trafiksäkerhet med sig hem igår. Detta är sponsrat av företag i kommunen. Använd dem! 
F-2 
På svenskan har vi jobbat med frågeställningarna Var? Och Varför?. Eleverna har fått skriva om sin favoritplats på skolan samt fotat den. Detta finns att beskåda i skolans korridorer under Luciakvällen. 
1-2:an har svenska-läxa mån till ons: läsning samt arbetsuppgifter. 
3-5 
Fyrfemman ska ha Progress test i engelska på torsdag. Övningar till kapitel 4,5,6 finns på BINGEL. Vecka 51 på torsdag är det matteprov för 4-5:an, kap 3-5.  
Förhandsinfo om v.51 
På tisdag17/12 är det jullunch. På onsdag 18/12 är det BAD/Pajala-dag. Bussen avgår 07:10 fr skolan, Anne är med då och Ida kliver på i Anttis. F-2 slutar 13:00 den dagen. Komihåg att ta med låneböcker för inlämning innan jullovet. På fredag 20/12 har vi lite olika julaktiviteter, om F-klasselever är här den dagen så får de hänga med på 1-5:ans aktiviteter hela dagen till kl 13. 

Trevlig helg! Ida, Anna och Ella 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar