fredag 30 augusti 2019

Brev hem för v.36


Då var läsåret igång! Känslan denna första vecka har varit bra, glada elever i stort sett hela tiden. Alla har jobbat bra med de uppgifter som gjorts! Samarbete i grupper har fungerat fint!  
Vi fortsätter vi bearbeta besöken vid Hembygdsgården både i SO och svenska under v.36. 
 Ida är fortsatt borta, så Ella vikarierar för henne t o m månd 9/9. Vi börjar gå efter elevernas ordinarie schema från och med måndag. fritids vikarierar Yvonne Eriksson må-on, sedan börjar Marcus Lundberg. 
Eftersom vi inte har ytterskor i klassrummen så vill vi att eleverna har inneskor med sig, som de har på inomhus. Hoppas att det går att lösa! 
Idrotten nästa vecka är UTE. Vi byter om innan och duschar efteråt. 
En glad nyhet: Vi har återigen fått bidrag från Majblommekommittén för att främja och stärka gruppen samtidigt som vi arbetar för ökad simkunnighet - alltså kommer vi att kunna göra en extra badresa under läsåret! Detta också tack vare att eleverna var så duktiga på att sälja majblommor i våras. 
Detta läsår kommer Meän Kieli-lektionerna att ligga utanför det ordinarie schemat, tisdagar 14.05-14.35. Detta innebär att de elever som normalt åker skolskjuts hem, måste ordna hemfärden på annat sätt den dagen. Samma kommer att gälla om det blir någon form av Kulturskole-teatergrupp i år. Papper om hur man ansöker till Kulturskolan skickas hem idag (teater och dans för F-5, Instrument för åk 3-5). 
Scheman skickas hem idag. 
Trevlig helg önskar Ella och Anna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar